پشتيباني فني و نرم افزاري صنايع

ساخت وبلاگ

 با ایجاد هر تکنولوژی جدید ، مردم مشتاق میشوند تا با آن آشنا شوند،ولی بلافاصله تکنولوژی پیشرفته دیگری متولد میشود. یکی از این تکنولوژی ها ،Bluetooth است که به مقوله ))ارتباط بی سیم با برد کوتاه )) مربوط میشود.

این تکنولوژی در تمام قطعات ، وسایل الکترونیکی و ارتباطی کاربرد دارد و استفاده از آن تنها به شبکه ها و اینترنت مربوط نمیشود، به طوری که امروزه حتی ماوس و کیبورد Bluetooth هم به بازار آمده است.

فرض کنید در منزلتان از تکنولوژی Bluetooth استفاده میکنید و در حال چک کردن e-mail های خود از طریق تلفن همراه هستید، و در همان حال نامه ای از دوست خود دریافت می کنید . شما هم نامه او را از طریق Bluetooth  به پرینتر که به این تکنولوژی مجهز است ارسال کرده و یک پرینت از آن تهیه می کنید. در همین زمان تلویزیون هم مشغول پخش برنامه ای است که بلافاصله تصویر را به مانیتور انتقال داده و توسط CD-writer که به تکنولوژی Bluetooth مجهز است،تصاویر مورد نظر را در یک چشم به هم زدن ، روی CD ذخیره میکنید.

بله اینها تنها برخی از موارد استفاده از تکنولوژی Bluetooth  در زندگی امروز است. به عبارت دیگر، تجهیزات مجهز به این تکنولوژی ،در کنار هم شبکه ای خانگی به نام (personal area network)pan  را ایجاد میکند.

Bluetooth از کجا آغاز شد؟

در واقع  تکنولوژی Bluetooth   هم بر پایه اتحاد یکپارچه سیستم های کامپیوتر ی  ، اما در قالبی بی سیم (wireless)  تاکید دارد.
همچنین قابل ذکر است که ایده اصلی ایجاد این سیستم در سال 1994، توسط شرکت موبایل Ericsson   ارائه شد. این شرکت به همراه چند شرکت دیگر به دنبال یک سیستم ارتباطی بی سیم ( جهت سهولت در ارتباط تجهیزات الکترونیک ) بین وسایل الکترونیکی مختلف بودند تا قادر به هماهنگی و سازگاری با یکدیگر باشند.

امروزه بسیاری از وسایل ارتباطی مانند PC،PDA، موبایل، پرینتر و غیره ... از پروتکل های متفاوت و ناسازگار با یکدیگر استفاده میکنند و همین امر باعث عدم ارتباط مناسب بین آنها می شود.بنابراین شرکت های مربوطه تصمیم به ایجاد یک استاندارد مشترک برای ارتباط انواع وسایل ارتباطی گرفتند تا ارتباط میان آنها ، تحت یک پروتکل ثابت و مشخص برقرار شود.

در حال حاضرNokia-IBM-Intel-Ericsson وToshiba از پدیدآورندگان و توسعه دهندگان این تکنولوژی هستند. این شرکت ها با تشکیل گروهی به نام (SIG) Special Interest Group موفق شدند استاندارد مورد نظر را ایجاد کنند. در این زمینه هر وسیله ای که از سیم برای انتقال اطلاعات خود استفاده نمیکند،از امواج رادیوئی بهره می گیرد. در واقع امواج رادیوئی سیگنالهایی هستند که توسط فرستنده در هوا پخش می شود. امواج رادیویی قادر به انتقال صدا، تصویر و هر نوعData  هستند. تلفن های بی سیم،موبایل،ماهواره

                                                             ادامه مطلب 

پشتيباني فني و نرم افزاري صنايع ...
ما را در سایت پشتيباني فني و نرم افزاري صنايع دنبال می کنید

برچسب : بلوتوث, ارتباط بی سیم ,wifi,bluetooth, نویسنده : شهره سعادتمند elmik بازدید : 418 تاريخ : پنجشنبه 12 بهمن 1391 ساعت: 14:04